Kuljetus Olli Lähde Oy hoitaa kaivojen tyhjennykset ja maa-aineksen kuljetukset Ikaalisissa ja Pirkanmaalla 

Ota yhteyttä

Käytössämme olevalla kalustolla hoituvat kaikki kuljetustyöt konekuljetuksista aina yritysten kaivojen tyhjennyksiin. Kuljetuspalvelumme sopivat niin yrityksille kuin yksityishenkilöille. Tutustu monipuolisiin palveluihimme Ikaalisissa ja Pirkanmaalla, ja ota meihin yhteyttä! 

Konelavakuljetukset 

Kaivurit, työkoneet ja vanhat autot eivät siirrä itseään. Raskaampien koneiden siirtämiseen tarvitaan raskaan sarjan kalusto ja asiansa osaava työmies. Meiltä löytyy ajoneuvojen ja koneiden siirtoon sopiva konelava. Siirrämme kaivinkoneet, traktorit, autot sekä muut koneet määränpäähän vaivattomasti. Tarjoamme koneiden ja autojen kuljetuspalveluja Ikaalisissa ja Pirkanmaan alueella. Käyttämämme konelava on erittäin laadukas ja kestävä, joten sinun ei tarvitse huolehtia kuljetuksen turvallisuudesta.

Anna meidän hoitaa koneiden kuljetus ja säästä itseltäsi aikaa sekä vaivaa!

Jätteiden kuljetus ja vuokralavat

Rakennustöissä ja remonttitöissä tarvitaan aina kuljetusapua työvälineille, materiaaleille ja vanhoille romuille. Vuokraamme vaihtolavoja asiakkaillemme Ikaalisten ja Pirkanmaan alueella. Oli kyseessä sitten rakennus- tai saneeraustyö, varaston tyhjentäminen, kiinteistön siivoaminen tai muu keikka kaatopaikalle, ovat meiltä vuokrattavat eri kokoiset vaihtolavat ratkaisu ongelmiisi. Hoidamme myös vuokraamiesi vaihtolavojen kuljetukset ja tyhjennykset sopimuksen mukaan. Kysy lisää vuokralavoistamme! 

Muut palvelut

Kuljetuspalveluiden sekä jätteiden ja roskien kuljettamisen lisäksi saat meiltä myös muita palveluita. Tyhjennämme esimerkiksi kaivot yrityskiinteistöissä sopimuksen mukaan. Käytössämme olevalla lokasäiliöllä saamme tyhjennettyä erilaiset lokakaivot sekä rasvakaivot asianmukaisesti. HUOM! Teemme kaivojen tyhjennyksiä vain yrityksille. 

Kuljetuskalustollamme hoituvat myös maa-ainesten kuljetustyöt mullasta soraan ja sepeliin. Monipuolinen kalustomme ja joustava palvelumme sopii erinomaisesti niin pienille kuin suurille työmaille uudisrakentamisesta kunnallistekniikan ja maarakentamisen pariin. Etenkin maa-ainesten kuljetuspalvelumme sopivat niin yrityksille kuin yksityisasiakkaille. Kalustoomme kuuluu myös kuorma-auto, johon saamme kiinnitettyä esimerkiksi maa-ainesten kuljetukseen sopivat lavat, konelavan tai lokasäiliön. 

Tarjoamme myös kaivuupalveluita. Käytössämme on 6T-kaivinkone, jolla hoituvat pienet kaivuutyöt sujuvasti. Lisäksi käytössämme on traktori, jolla teemme auraus- sekä lastaustyöt. Kaikki nämä palvelut ovat saatavilla Ikaalisten ja Pirkanmaan alueella.